Despre noi

KEMP PHARMACEUTICALS

KEMP Pharmaceuticals este o companie cu capital grecesc, distribuitoare de suplimente alimentare si dispozitive medicale din Grecia. Produsele noastre sunt caracterizate de ingrediente cu valoare nutritiva ridicata, fiind fabricate cu respectarea unor inalte standarde de calitate.

Ne dorim sa contribuim la un stil de viata sanatos si echilibrat, sustinand buna functionare a diverselor sisteme ale organismului. Intreaga gama de produse este disponibila fara reteta medicala, dar pentru utilizarea lor recomandam intotdeauna consultul unui medic specialist.

Pentru siguranta clientilor nostri

ne-am conformat tuturor reglementarilor specifice domeniului parafarmaceutic si produsele au fost supuse unui sistem de management al calitatii. Suplimentele nostre alimentare sunt notificate de catre autoritatea competenta din Romania, iar dispozitivele medicale beneficiaza de certificate de conformitate si marcaje CE care demonstreaza respectarea normelor in vigoare si ofera catre clientul final un produs cu caracteristicile si proprietatile prevazute de producator. De asemenea, in baza avizului de functionare, compania noastra are un temei legal pentru desfasurarea intregii activitati.